9/23/2009

So long Stockholm

Nyt on tosiaan palattu Tukholmasta, haikein mielin tosin. Niinkuin eilen lupailin, nyt tulee himan Tukholma postausta, lähinnä asumielessä. Tässä siis su-ti asut.

Sunnuntaina kun lähdettiin matkaan, mulla oli ihan törkeä vaatekriisi. Lähdettiin siis turvallisella valinnalla, mustaa ja mustaa, höystettynä leopardikuosilla. (Tuossa istun jo hytissä ja systeri antaa viimeisiä ohjeita shoppailupaikoista.)


Sitten maanantaina oli edessä vielä pahempi vaatekriisi, ja se johtuu osittain siitä ettei enää oltu himassa ja ei voinut mennä penkomaan vaatekaappia, vaan piti penkoa säälittävää matkakassia jossa oli vain muutama vaate mukana. (Sen siitä saa kun yrittää kerrankin olla järkevä, naiseksi, ja ottaa vähän tavaraa mukaan.)

Maanantaina asu piti siis sisällään sitä samaa kuin edellisenäkin päivänä, eli mustaa, mutta tällä kertaa ilman leopardia. Kyllähän nuo leggarit sentään vaihtui. (Kuvassa hieman tuima ilme, siellä oli ihan törkeen kylmä, olisinpa tiennyt sen etukäteen..)

Sitten tiistaina tuntui että on aika sama mitä laittaa päälleen kun kerta mennään suoraan himaan. Ja oli niin masentava fiiliskin kun tiesi että reissu on ohi, niin lämmintä vain niskaan ja menoksi.

Asut on aika samanlaiset ja vaatteet ei paljoa vaihtunut, niinkuin aiemmin jo valittelinkin. Syy siihen on luonnollisesti se, että en edes ottanut paljoa vaatteita mukaan reissuun, kun ajattelin että sitä tulee ostettua niin paljon kaikkea ettei sitten jaksa himaan roudata.

Ostospostauksen laitan sitten huomenna tai ylihuomenna, vaikka ei sitä esiteltävää mitenkään hirmuisesti olekaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tiistain asu on ihana :) mistä toi harmaa neule on?

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Kerron sen huomenna ;)

Anonyymi kirjoitti...

kivoja asujahan nuo on! hei oisko sulta mahdollista saada meikkipostausta? :)

Milka kirjoitti...

Anonyymi: Kiitti :) En usko että teen meikkipostausta, valitettavasti. Ei mun meikkaamisessa mitään erityistäkään ole :) niin tuntuisi hassulta tehdä sellainen.