1/27/2011

icebox


Turkki niskaan ja pipo päähän. Eilen ja tänään ulkona olikin yllättäen aika kiitettävän kylmä. Saavuttiin tänään minun vanhempieni luokse viettämään muutama rentouttava vapaapäivä. Toivottavasti keksitään huomiseksi jotain kivaa tekemistä. Nyt jatkan illan viettoa rakkaiden kanssa. See ya.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi raukkaa :D Tuo on ison näkönen takki sulle :( Hukut sinne alle :(

Sara

Lizzie kirjoitti...

Sara: Aijaa, ei vaan mun mielestä :) Sama se oikeestaan miltä se muiden mielestä näyttää, pääasia että mä ite tykkään! Ja ton on itseasiassa tarkotuskin olla tollanen ison näkönen. Kuka mistäkin tykkää.

Anonyymi kirjoitti...

Huomasin ettet julkaissut mun kommenttia ja halusin vain pyytää anteeksi jos loukkasin sua sillä. Tarkotus ei ollu olla ilkeä tai muutakaan, halusin vain sanoa oman mielipiteen takista ja oikeasti tarkemmin ajateltuna se oli ihan turha kommentti, ei olis tarvinnut kommentoida ollenkaan vaikka ei pidäkkään jostain. Sulla on ihana blogi ja olet kaunis nainen ja saan sulta paljon inspiraatioita omaan pukeutumiseeni. En todellakaan halunnut loukata aiemmalla viestilläni, sen oli tarkoitus olla vain mun mielipide takista, jolla ei oikeasti ole mitään merkitystä :)

Sara

Lizzie kirjoitti...

Sara: Nou hätä :) en loukkaantunut. Minusta se toinen viesti oli vain sellainen, ettei ollut syytä julkaista sitä. Ensimmäisessä sanoit vain mielipiteesi rehellisesti ja that it. Mä en kauheesti välitä mitä muut mun vaatteista on mieltä, mulle on yleensä tärkeintä et javascript:void(0)itellä on hyvä olla ja olen tyytyväinen. Mutta tuskin kenestäkään on kiva kuulla että joku itselle mieleinen vaate ei toisen mielestä sovi sulle. Unohdetaan siis koko juttu :)

Anonyymi kirjoitti...

Okei :)

Sara