1/13/2011

inspo

Vähän inpistä näihin masentaviin keleihin. Lunta tulee ihan taukoamatta, vaikka ei tarvitsisi tulla tänä talvena enää yhtään. Kaiken synkkyyden keskellä kuitenkin edes vähän piristää tieto siitä, että kesä on kokoajan lähempänä. Toivotaan vain että ensi kesä olisi lämmin, vaikka kai vähän muuta on jo ennusteltu. By the way, eikö muuten olekin todella minun tyyliseni asu tuossa toisessa kuvassa? Mutta, nyt iltapuuhiin ja sitte telkkarin ääreen. Huomiseen muruset.

4 kommenttia:

Sofiina kirjoitti...

Olen kivaa blogiasi seurannut jonkin aikaa, ja täytyy sanoa että voin hyvin kuvitella tuon tokan asun sinun päällesi :) Täällä myös odotellaan kuumeisesti jo kevättä, kesää, aurinkoa ja lämpöä, kyllä ne sieltä tulevat :D

Lizzie kirjoitti...

Sofiina : Kiitos ;) Jep, sieltä se kesä vielä tulee, se onkin yksi niitä harvoja asioita joita jaksaa odottaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei sulla on hienoja nää ispis-kuvat!
Olis kiva, jos kuvien yhteydessä tekstissä tai vaikka jokaisen kuvan alla mainittais mistä oot ne bongannut, linkki tms :)

Mukavaa kesän odotusta :D

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: Kiitti :) Koitan muistaa jatkossa tallentaa sen osoitteen mistä kuvat otan.. se voi tosin olla vaikee muistaa, kun niitä tulee bongattua sieltä sun täältä. Tallennan niitä aina koneelle sitä mukaa kun jostain löydän ja sitten teen niistä postauksia.