1/04/2011

karl who?

Ai että vapaapäivät on ihania, ainakin yleensä. Nukuin aamulla pitkään ja nautin aamupalan katsellen telkkarista ohjelmaa Muotinäytös huomenna. Se on faktasarja, joka seuraa viime hetken valmisteluja neljässä huippumuotitalossa (Sonia Rykiel, Jean-Paul Gaultier, Proenza Shouler ja Karl Lagerfeld). Siinä muotinäytöksen alkuun on siis enää vuorokausi. Tosi mielenkiintoista katseltavaa, katsoin kaikki neljä jaksoa :)
Erityisesti ihastelin Karl Lagerfeld:n tuotoksia, jotka tehtiin esiteltäviksi Fendin näytöksessä. Sieltä löytyi mm. omaa suosikkiani, turkista. I liked!
kuvat: style.com

3 kommenttia:

story kirjoitti...

Tuo oli tosi mielenkiintoinen sarja, sai paljon tietoa ja "syvempää" näkemystä ketä siellä isojen merkkien takana oikein hyörii .. Erityisesti tuossa Fendi-jaksossa oli hauskoja pyylevät ompelijanaiset :D Karlista tuli paljon selkeämpi kuva ihmisenä, ihana ukko. ^^ Näin myös Proenza Schoulerin jakson lopun, jännä että heillä oli niin monta nuorta lupausta työstämässä mallistoa..mutta UPEATA, ne oli tosi sympaattisen oloisia ja taitavia työssään kaikki. AAH, täytyy etsiä yle areenasta tai jostain ne 2 aiempaakin mitä en huomannut katsoa! ^^

Emilia kirjoitti...

ihan kuin noi samat olisi tulleet joskus ennenkin, sillä ihan kuin muistaisin nähneeni ne joskus :D Mutta joo, se on kyllä todella mielenkiintoinen ohjelma, pääsee vähän kurkkaamaan huippumuotitalojen kulisseihin :)

Lizzie kirjoitti...

story: Totta, kaikinpuolin tosi mielenkiintonen ja näkemystä antava ohjelma. Tosiaan oli kiva nähdä millaisia ihmisiä siellä oikein tekee niitä hommia, ja myönnettävä on, että jossain kohdin hieman yllätyinkin.

Emilia: Totta :) tuollaisia ohjelmia sais tulla enemmänkin.