1/11/2011

new arrivals

Viime aikaisia esittelemättömiä ostoksia. Ei mitään ihmeellistä, lähinnä lemppareita perusjuttuja. Musta H&M boyfriend bleiseri ja vahapintaiset Gina Tricotin housut. Noista ginan housuista on muodostunut ehdottomat lempparit. Oli sitten tänäkin vuonna ostattava yhdet, kun ne aiemmat on jo niin paljon käytetyt (tosin  on ne hyvät silti vieläkin).

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Onko housut Kristen-housut (katsoin ginan nettikaupasta ja ajattelin että ovatkohan samat). H&M löytyy kans vastaavanlaiset ja oon ajatellut hankkivani kans tuollaiset! Onkohan ginan housut kuinka tiukkaa mallia että kannattaisikohan ottaa kokoa suurempi?

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: Mun housut on Suzanne-nimiset, eli ei siis ne samat jotka on netissä myynnissä. Voi ne silti olla vastaavanlaiset vaikka onkin eri nimiset. Nuo jotka mulla on, on nimittäin nykyään alessa :/ Myyjä ainakin sano mulle että kannattaa ottaa normaalia isommat, koska noi ei kauheesti jousta. Otin ite silti sen pienimmän mahdollisen :) Kai noi on aika timmiä mallia.

Anonyymi kirjoitti...

Juu katsoinkin vielä, että netissä olevissa ei taida olla vetoketjua lahkeissa eli ei ole samat kuin sulla. H&M:n omat lähti tilaukseen edullisemman hinnan vuoksi. Mielestäni tuollaiset housut on hyvä yhdistää vaikka neuletakkiin tai -paitaan niin ei asu näytä niin arkiselta :)

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: no kiva että löysit sinäkin omasi :) toivotaan että ovat sopivat!