1/08/2018

Sweater weather

Jos täytyisi sanoa joku tämän talven suosikkivaate, niin se olisi oversize neuleet. Ne on ihanan lämpimiä, mukava päällä ja näyttääkin kivalta. Kuvan neuleet on viimeisimpiä hankintoja, juurikin oversize mallisia neuleita. Tänä talvena niitä on tullut ostettua huomattavasti useampi kuin aiempina vuosina. Kai minusta on oikeasti tullut kokoajan vain enemmän mukavuuden haluinen, myös pukeutumisen suhteen. Tämän olen huomannut tänä talven myös takkien suhteen, mutta niistä lisää myöhemmin. 

Sen lisäksi että olen ostanut ehkä hieman normaalista poikkeavia vaatteita, sekä olen nyt onnistunut ostamaan myös muita värejä kuin mustaa ja valkoista. Punainen on jo monta kertaa mainittu blogissa, mutta myös vaalenpunainen sekä jopa lila, ovat uusia lemppareita. Lähinnä isoissa ja muhkeissa neuleissa nuo värit on todella ihania. Lila neule keikkuu ostoslistalla, se on niin erikoinen päähänpisto, että se on hankittava ihan vain jo siitä syystä!

Vaikka tänä talvena ei kauheasti noita pakkaskeleja ole vielä ollutkaan, on neule kuitenkin se vaate, joka mieluiten tekee mieli aamulla päälle pukea. Kun tiedostaa kuitenkin että ulkona on kylmä ja pimeää, neule antaa heti lämpöä ja mukavan olon.

Ei kommentteja: