11/21/2009

Checked shirt

Bongasin Gina Tricotista kivan ruutupaidan, ja vieläpä niittien kera. Olen halunnut ruutupaitaa, mutta en ole vielä ihan mieleistäni löytänyt (siitäkin minulla kun on niin tarkka visio, millainen sen tulisi olla). Tämä Ginan paita on kiva väriltään ja nuo niitit tuon vain lisää pisteitä.
Mutta.. (ainahan täytyy olla ainakin yksin mutta) paita on mustavalkoinen. Olen koittanut etsiä jotain hieman värikkäämpää. Toisaalta, tuo olisi ainakin turvallinen valinta värinsä puolesta, siinä vain ei sitten taaskaan tule sitä väriä vaatekaappiin.

Ebaysta olen olen myös löytänyt kivan ruutupaidan, mutta tässä taas vierastan ehkä hieman tuota punaista väriä. Sitä kun on kyseisessä paidassa aika kiitettävästi.

Tuossakin on niittejä, taskun läpässä.

Mutta kumpi noista nyt sitten olisi parempi vaihtoehto? Mustavalkoinen vai mustapunainen? Tuo punainen vaihtoehto vain tulee jonkin verran edullisemmaksi kuin Ginan paita.

6 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Itselleni ottaisin kuitenkin tuon mustavalkoisen, koska noista väreistä tykkään enemmän :D Mutta kumpikin on kivoja :)

veerae kirjoitti...

Apua, toi on ihana toi ginan paita! Jos törmään tollaseen lähitulevaisuudessa niin on varmaan pakko ostaa:D

Laura kirjoitti...

Toi mustavalkoinen on aivan ihana! mutta niin myös toi punainen! ja mun mielestä punainen sopii tosi hyvin blondeille, siis paljon paremmin kuin tumma hiuksisille... vaikee valinta, musta ei siis ollut ollenkaan apua.. :D

ihan_hupsu kirjoitti...

Mul on ihan sama ongelma ton ruutupaidan kaa, tiedän tosi tarkkaan millasen haluun mut sellasta vaan ei löydy mistään :D

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava toi mustavalkonen! Kävis sulle hyvin :)

Lizzie kirjoitti...

Anna: Niimpä..

veerae: Itsekin ajattelin, että on toi ginan paita ainakin testattava :)

Laura: Niimpä, molemmat on kivoja. Vielä kun osais päättää ;)

ihan_hupsu: Jep, sama ongelma se on täälläkin. Toisaalta se on siis huono asia, kun on aina tarkka mielikuva siitä millasen haluaa.

Anonyymi: Jep, niin on. Ja kiitos ;)