11/27/2009

I like her style

Pitkästä aikaa ajattelin esitellä blogin/bloggaajan jonka tyylistä pidän erityisesti. Kyseessä on Hanna & John -blogi, jonka on ylläripylläri ruotsalainen. Ainakin useinmiten Hannan tyyli miellyttää silmääni erittäin paljon, eikä hänen miehensäkään tyylissä ole moittimista.

Tässä hieman esimerkkiä Hanna onnistuneista asuista, joista pidän ja paljon.Tuossa nyt oli vain muutama suosikkini, upeita asuja löytyy kyllä enemmänkin. Mutta nuo kengät..!!? Siis miksi en voi saada niitä? Olisin ehkä maailman onnellisin jos saisin nuo kengät. Bata nimisestä liikkeestä ne on hankittu, mutta lähin liike löytyy tietysti Ruotsista. Byhy, elämä on julmaa.

Tykkäileekö joku muukin Hannan tyylistä?

pic: http://hannaojohn.streetstyle46.se/

2 kommenttia:

mirella kirjoitti...

Bata kenkiä löytyy myös oulun Vimasta. Oon omassa blogissani jo kuukauden hehkuttanut omia ihania bata kenkiäni. :) Itsekin silloin kun ostin ne, googlasin tuon merkin, mutta batan nettisivujen mukaan niitä ei siis myydä edes suomessa. Mut en jaksa oottaa kun jouluna pääsen taas ouluun tsekkaamaan tuota viman valikoimaa, kun muutamat ihanukset jäivät hyllylle odottelemaan mua, kun en voinut ostaa kuin yhden parin, sillä noi on aika hintavia (mutta myös laadukkaita)

Lizzie kirjoitti...

mirella: voi vide :) kiitti kauheesti infosta. en tiennytkään että niitä myytäisiin suomessa missään. tosin, ei toi tieto välttämättä mua kauheesti auta, kun en ouluun ole menossa eikä siellä asu ketään tuttuakaan :/ thanks anyway.