11/01/2009

Fashion Exhibitions 2009

Kaikki varmaan onkin jo tietoisia että nyt alkaa taas lähestyä se aika vuodesta, kun järjestetään tämän vuoden Muotimessut. Muotimessut järjestetään siis Helsingin Messukeskuksessa 13-15.11.2009. Kai kaikki ovat jo varanneet sen viikonlopun vain muodille? Minä ainakin olen (tai ainakin yhden päivän) ja tarkoitus on mennä ellei sitten jotain ihan ylitsepääsemätöntä satu eteen. Koskaan kun ei voi tietää..

Muotimessuillahan on tänä vuonna luvassa vaikka mitä mm. trendikkäitä vaatteita, Suomen suurimmat muotinäytökset ja suomalaista huippusuunnittelua ymym. Messuilla on uusi aluejako (
Fashion Now, Trends, Classics - with style ja Shopping Street), joka helpottaa vierailijoita löytämään juuri ne heitä kiinnostavat tuotteet.

Ja jos ei juuri muoti jostain kumman syystä kiinnosta, niin yhtä aikaahan ovat myös terveys- ja kauneusmessut, sekä Häät&Rakkaus-tapahtuma. Sama pääsylippu käy joka osoitteeseen :)

Itsellä olisi tarkoitus mennä paikalle lauantaina 14päivä, toivottavasti kaikki menee suunnitelmien mukaan.
Toivottavasti nähdään siellä!

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Mä olisin tullut sinne perjantaina luokan kanssa (opiskelen siis vaatetusalaa), mutta satun olemaan just sillon Virossa =(

Milka kirjoitti...

Sara: Harmi :/ ehkä sitten ensivuonna. Jos kuitenkin itse pääsen nyt menemään, niin teen postaksen sitten messujen jälkeenkin ja sitten voit lukea siitä täältä ;)