11/18/2009

Ugg style

Ajattelin ostaa nyt talveksi toiset ugg-saappaiden tyyppiset töppöset. Ne on niin älyttömän kätevät ja lämpöset kovilla pakkasilla. Nyt mietinkin että minkä väriset tilaisin.. tavallaan haluaisin mustat, mutta kun lähes kaikki mun kengät on mustat, tosin ne ainakin käy kaikkeen. Tumman ruskeat minulla jo on, mutta ruskea on mun mielestä muutenkin aika hankala väri, joten mitään ruskean sävyisiä en edes harkitse.

Löysin ebaysta myös harmaat töppöset (en ole noita ennen harmaana mistään bongannut). Nyt sitten mietinkin, että ostanko mustat vai harmaat? Harmaa olisi ainakin vaihtelua, mutta onko ne sitten kuitenkin hankalampi yhdistää jne. Beiget on myös kivat, mutta menee varmaan aika nopeasti pilalle. Nyt saatte taas vaikuttaa :)Harmaille tulee ihan muutama euro enempi hintaa kuin noille mustille, mutta sillä nyt ei ole niin suurta merkitystä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mulla on mustat ja harmaat ja harmaat on kyllä kivemmat kun käytän tosi paljon mustaa, niin ei ole kokomustissa aina :)

Milka kirjoitti...

Anonyymi: kiitti kommentista :) täytyy vielä miettiä kumpaan suuntaan enemmän kallistun.. vaikka ei kauaa haluis miettiä, kun ei sitten malta odottaa niitten saamista :)