2/08/2010

beigebeigebeige

Nyt kun kevät/kesä alkaa lähestyä, niin myönnettäköön jälleen, että sitä koittaisi haalia vaatekaappiinsa muutakin kuin mustaa ja harmaata. Kyseisiin väreihin tuskin tulen koskaan kyllästymään ja varmasti ne kesälläkin päällä näkyy, mutta jotain vaihtelua kaipaan kuitenkin minäkin.

Beige on yksi sellainen väri jota nyt haluaisin pukea, mustan seuraksi varsinkin. Tässä pari kivaa beigeä kevään uutuutta KappAhlista.
Beiget nahkahousut, joissa "polvikorosteet" (vai miksikä niitä nyt sanotaankaan). Sekä beige biker nahkaliivi, joka on oma suosikkini.


Myös Topshopista löysin muutamia kivoja juttuja beigen sävyssä.
Niin.. keskimmäinenhän ei nyt ihan beige ole, mutta menköön. Yksi suosikeista kuitenkin. Mutta jotain tuon ensimmäisen neuleen kaltaista olen koittanut tässä metsästää jo muutaman kuukauden ajan, tuloksetta. Tuossahan sellainen olisi, mutta ei nyt ihan yhden neuleen vuoksi viitsi lähteä tilailemaan.


Toivottavasti löytäisin jotain kivaa beigen sävyisenä, vaikka ihan suomestakin mielellään. Saa vinkata jos tulee jotain mieleen!

4 kommenttia:

Little M kirjoitti...

Näyttääpäs hyvältä, olen ihan samaa mieltä! Erityisesti mua houkuttaa tuo beige liivi ja Topshopin eka pusero, ihania molemmat!

Lizzie kirjoitti...

Little M: samat suosikit meillä :)

Anonyymi kirjoitti...

Beige liivi on pakko saada :) Upea.

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: Jep, niin on :)