2/09/2010

so happy I could die

Uudet rakkauskengät. Nyt vain mietin että saattaisin kyllä haluta myös ne beiget versiot. Toisinaan tuntuu että sitä meinaa tulla ihan ahneeksi. Mutta silloin aika harvoin kun löytää jotain sellaista josta tykkää todella paljon, niin eikö se olisi hyvä syy hankkia sitä kyseistä tuotetta vaikka useammassa värissä.

Kyseiset kengäthän eivät ole mikään uusi tuttavuus, olen näitä ihaillut aiemminkin. Nyt vasta epätoivoissani kun tajusin, että en ole vieläkään löytänyt niitä ihania kiilakorkonilkkureita, niin päätin sitten ostaa nämä. Ja yllätyin positiivisesti, nämähän ovat ihanammat kuin luulinkaan. 


Pure love. Kuka kannattaa myös beigejen versoiden hankkimista?

4 kommenttia:

Superlatiivi kirjoitti...

Jos noissa ei ois tota beessiä pohjaa niin noi ois _ne_täydelliset_kiilakorot_ joita oon ettiny jo pitkään. :D

Lizzie kirjoitti...

Superlatiivi: Mua taas se ei (ihme kyllä) häiritse yhtään. On se sen verran ohut tuo beige osa. Ja kun kengät on muuten niin täydelliset :)

Anonyymi kirjoitti...

Myydäänkö noita vieläkin joissain Zaroissa, niitähän oli siellä jo syksyllä? Huono mäihä että Turun Zarasta ei enää kyseisiä kenkiä löydy :(.

Paljonko noissa on korkoa, ovatko hyvät kävellä? Ja MISTÄ NÄITÄ KENKIÄ SAA?

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: Vähän aikaa sitten kuulin, että jossakin zarassa näitä ainakin olisi vielä, alessa ilmeisesti. Itse löysin nämä ebaysta, vaikkakin ostin ne joltakin, niin ne ovat käyttämättömät, hyvä tuuri sattui siis. En nyt äkkiseltään osaa sanoa, että paljonko on korkoa, luulisin että ainakin 10cm (?). Hyvät kävellä, ainakin nyt mitä voin vähäisellä kotona tepsuttelulla sanoa :) huomennahan se sitten selviää, kun kengät pääsee oikeaan koeajoon.