2/01/2010

Tested: L'Oréal Renewal Lash Serum

Sain joku aika sitten sen L'Oréalin paketin, jossa tuli testattavaksi ripsiseerumi ja ripsiväri. Ripsiväriä en ole vielä kerennyt testaamaan, mutta ripsiseerumi on ollut tulostaan asti käytössä. Nyt siis pari sanaa siitä..
Renewal Lash Serum -ripsiseerumi on tarkoitettu ripsille stimuloimaan niiden luonnollista kasvua. Tavoitteena siis saada näkyvästi runsaammat ripset ja että ripsiä irtoaisi vähemmän ripsiväriä poistettaessa. "Renewal Lash- ripsiseerumi on kauneustiiviste, jonka avulla ripsistä tulee vahvat ja näyttävät. Tehoaineina toimivat Pro-B5-vitamiini, Pro-Keramidi sekä Arginiini-aminohappo." Tuotetta on tarkoitettu käytettäväksi aamuisin ripsivärin alla, sekä iltaisin puhtaisiin ripsiin.

Nyt itse tuotetta jo jonkin aikaa käytettyäni voin suositella sitä lämpimästi. En tiedä tuosta ripsien runsaudesta, mutta tuohon ripsien irtoamiseen se ainakin minulla auttoi. Ja niin hassulta kuin se kuulostaakin, tuntuu että ripset "tottelee" aamuisin paremmin (tai asettuu paremmin), kun olen muistanut laittaa ripsiseerumia illalla. Itse tosiaan en käytä ripsiseerumia kuin iltaisin, puhtaisiin ripsiin, aamuisin en koskaan.

Täytyy siis sanoa että aion kyllä ruveta käyttämään tuotetta jatkossakin säännöllisesti. Eli sitten kun tuo purkki loppuu, niin täytyy ostaa lisää. Onneksi purkki on aika riittoisa, varsinkin kun itse käytän sitä vain kerran päivässä.

Kiitos L'Oréalille jälleen kerran, löysin itselleni yhden suosikki tuotteen!

4 kommenttia:

Tiki kirjoitti...

pitää itsekkin testata :)

Lizzie kirjoitti...

Tiki: kannattaa :)

Laura kirjoitti...

Ootko kokeilllu sitä uutta lorealin ripsaria. sitä missä on toisessa päässä jotain pidentävää ja toisessa se väri?
Jos oot niin mitä pidit?

Lizzie kirjoitti...

Laura: En ole vielä kokeillu. Ja mun mielestä se "aine" siellä toisessa päässä on sitä samaa ripsiseerumia kuin tuossa purkissakin (en nyt siis ole ihan satavarma). Ja jos on samaa, niin käytän sen noin miten tuonkin purkin, eli iltaisin vain laitan sitä. Eli sitten sen ripsarinkin käytän erikseen, en siis käytä niitä yhtä aikaa.