2/03/2010

trench

Täytyy myöntää että beige trenssi-takki on minullakin kevääksi hakusessa. Tuo vaaleampi, eli H&M:n versio, on aika kiva. Kyseinen takki on nettikaupasta, mutta ihan kaupoissahan tuo näyttää hieman tummemmalta (hyvä niin) ja napit ovat ruskeat (vieläkin parempi). Tuota takkia olenkin jo testannut ja hyvältä se näytti. Ei tuolla H&M:n takilla kyllä ole kauheasti hintaa, että jos en muualta mieleisempää löydä, niin voi olla että turvaudun sitten tuohon.  Vasemmassa kuvassa trenssi on puettu kivasti, tosin itse olisin laittanu eri kengät, mutta menee se noinkin.

Ylempi takki on sitten Topshopista. Siinä väri on enemmänkin sellainen mistä tykkään. Ja nuo napit ovat sellaiset, jotka hennesinkin takissa on, ainakin jos ihan liikkeestä ostaa.

Onko muut jo ostaneet omat trenssinsä?

4 kommenttia:

Bella kirjoitti...

Siis onks toi alin H&M:n takki luonnossa tummempi ja siin on ruskeet napit. Jee, jos näin on. Täytyykin mennä kattelee, oon nimittäin harkinnu ostamista jo aika kauan.:)

Lizzie kirjoitti...

Bella: Jep, alempi takki on hennesin. Ja luonnossa se on kyllä hieman tummempi, mutta ei noin tumma kuin tuo Topshopin. Ja kyllä, ruskeilla napeilla :)

Mikaela kirjoitti...

Ostin ton H&M:n takin viime torstaina ja se on täydellinen! :) En oo aikasemmin löytänyt yhtä istuvaa ja sopivan pituista, koska oon niin minikokonen (just ja just 34) :D Yli vuoden kestänyt täydellisen trenssin metsästys on vihdoin ohi :)

Lizzie kirjoitti...

Mikaela: Jep, ite huomasin saman kun kokeilin sitä kerran hennesillä. Kerrankin hyvin istuva takki myös pienikokoiselle :)