2/02/2010

few new

Tein pari ostosta viikonloppuna ja nyt ajattelin esitellä ne teille.
Ystävällisen lukijan vinkkauksesta, löysin hennesistä harmaan boyfriend bleiserin. Ja vieläpä mukavaa hintaankin, 19.90euroa. Meinasin ostaa mustakin, mutta sitten mietin että tarvitsenko kahta mustaa jakku, vaikka ovatkin eri mallisia.. no en sitten ostanut sitä ja myönnän jälleen kerran; nyt kaduttaa. Nyt vielä se beige olisi saatava..
Samasta paikasta ostin myös kaksi  kynsilakkaa. Punainen siksi, kun sain onnekkaasti silloin vähän aikaa sitten hajotettua sen toisen punaisen kynsilakkapullon. Toinen oli sitten vain pakko ostaa, tuollainen tummametallinen. Ei siis ihan hopea, vaan tummempi (kuvassahan väri ei taaskaan ole ihan realistinen). Saa nähdä miltä se näyttää kynsissä, toivottavasti vähintään yhtä ihanalta kuin purkissakin.

P.S. Jos joku on kiinnostunut ostamaan sen Alexander Wang-tyylisen laukun (jonka vasta ostin), niin laittakaan kommenttia tähän postaukseen. Kyseinen laukku onkin liian iso minun käyttötarkoitukseeni. Hintaa sillä on 57euroa postikuluineen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kuvaa laukusta ! houkuttelis nähdä millanen, millä hinnalla ajattelit myydä?

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: Kuva löytyy esimerkiksi joululahjatoive-postauksestani. Siinä kollaasissa on sama laukku. Hinnan jo tuossa mainitsinkin :)