10/22/2009

Blue nails

Jonkin aikaa olen jo miettinyt, että minkä värisen kynsilakan ostan seuraavaksi. Haluaisin jonkun muun kuin punaisen erisävyjä, niitä minulta löytyy jo.
Tänään kun katsoin Hillsin vanhoja jaksoja, ihastuin Laurenin kynsilakan väriin. Sininen ja aika sähäkkä sellainen, mutta sopivan tumma makuuni kuitenkin. Sellainen siis ostoslistalla. Täytyy varmaan huomenna käydä tsekkaamassa jos sellaisen jostain löydän..

9 kommenttia:

Mipa kirjoitti...

Dependillä on tosi kiva sähkönsininen lakka. Pari kerrosta ja avot. Kikcsissä on just tarjouskin että niitä lakkoja saa 6 € 3 kpl. Sinne vaan :)

Milka kirjoitti...

Mipa: Kiitti hirmusesti tiedosta, mutta valitettavasti mä en pääse Kikcsiin.. tässä ei ole kovinkaan lähellä kyseistä liikettä. :( Noin hyvä tarjous menee siis ihan ohi suun mulla. Dääm. Täytyy varmaan käydä sokokselta tsekkaamassa, jos jossakin merkissa ois sellasta.

Mipa kirjoitti...

Pakko viel jatkaa et ennekun löysin ton Kikcsin lakan niin meinasin hommaa ebaystä Essien Midnight Cami sävyn. Se on magee sininen shimmerlakka. Onhan se vähän kalliimpi, mut melkein samoissa kun markettilakat Suomessa :)

Milka kirjoitti...

Mipa: Kiitti vinkistä, again :) Taidankin heti huomenna käydä tsekkaamassa ebaysta miltä se näyttää.

Laura kirjoitti...

Moikka! Mulla on just ton sävyinen sininen lakka. se on nivean sellanen minilakka. taisin ite ostaa sen cittarista.

Jenniemi kirjoitti...

Seppälässä myynnissä olevalla Wet n Wildilla on myös tosi upea sinisen sävy. Täytyy sanoa, että nuilla lakoilla on hinta-laatu-suhde kohdillaan! Alle kolmeen euroon saa hyvän levittymisen, peiton ja nopean kuivumisen. Kestokin on ok :)

Milka kirjoitti...

Laura: Ahaa, on siis sekin katsottava :) Thanks.

Jenniemi: Kiitti vinkistä, käyn senkin heti varmaan huomenna katsomassa. Itsellä on kyllä jo pari wet'n'wildin kynsilakkaa ja pakko myöntää, ne on oikeasti hyviä hintalaatu-suhteeltaan.

Jenniemi kirjoitti...

Voi ei tuo ostamasi ole sama :/ Ei taida enää olla valikoimassa. Purkki on niinkun suorakaiteen mallinen.

Milka kirjoitti...

Jenniemi: Tiedän ettei se ole sama :) tiesin sen jo ostettaessa, eihän tuo ole edes se sama merkkikään. Toivoin vain että se kynsissä näyttäisi tummemmelta kuin tuossa purkissa :( haaveita haaveita.