10/16/2009

New in wardrobe

Eilen en suoraan sanottuna kerennyt/jaksanut laittaa edes tietokonetta päälle kun kotiuduin illalla, joten postaaminenkin jäi sitten. Näin pitkästä aikaa yhtä ystävääni, pyörähdettiin muutamassa kaupassa ja sitten istahdettiin juomaan kuumat minttuliköörikaakaot. Ai että se olikin hyvää, namnam. Tein itsekin muutaman ostoksen, Gina Tricotista yllättäen :)

Tykkään tästä neuleesta, koska se ei ole niin tavallinen. Näyttää tosi kivalta rotsin alla, juuri siksi kun se on noin epärymmetrinen jne. Tällä hintaa 24,90euroa.

Tästä "paitulista" en ole ihan varma, että pitäisinkö vai en. Tavallaan tykkään tästä, koska tämä on niin erilainen kuin muut vaatteeni ja tuo muutenkin vähän eloa vaatekaappiini. Mutta silti jokin tässä mietityttää. Iso plussa on se että tämä on takaa pitempi kuin edestä. Tämä näyttää kivalta over knee-saappaiden kanssa. Tälläkin hintaa 24,90euroa.
Joten nyt saa tosiaan taas mielipiteitä antaa tuosta jälkimmäisestä, miltä se mielestäsi minun päälläni näyttää jne.

Ja kun en muistanut ottaa kameraa mukaan eilen, niin jäi päivän asukin kuvaamatta. Vaikka ei siinä mitään kovin erikoista ja uutta ollutkaan, tykkäsin siitä vain paljon itse. Joten tulette senkin varmaan myöhemmin joku kerta näkemään.

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Ihana tuo valkoinen paituli, pidä se :) Olen kyllä puolueellinen, sillä olen viime aikona ihastunut syvästi omaan valkoiseen kirpparipaitapuseroon.

Milka kirjoitti...

Sunshe: Itseasiassa tuo on tosi vaaleanharmaa, mutta kuitenkin :) Kyllä aika varmana olen sen palauttamassa, vaikka tavallaan mallista tykkäänkin.