10/18/2009

Lovely coat

Päätin nyt sitten pitkän harkinnan jälkeen kuitenkin palauttaa tuon edellisen postauksen "paitulin", kun en ollut varma tulisiko sille niin paljoa kuitenkaan käyttöä. Jotenkin tuo kaulus kai tuossa minua hieman häiritsi tai jotain. Mutta samalla kun tuon palautan (kai maanantaina yritän ehtiä) niin ajattelin kokeilla yhtä toista tuotetta kyseisestä liikkeestä. Siitä sitten taas enemmän myöhemmin, varsinkin jos sellaisen kannan kotiin asti.

Nyt kun ilmat kokoajan kylmenee, niin alkaa tosiaan tehdä mieli vetäistä lämmin talvitakki päälle. Mutta ajattelin vielä jonkin aikaa kuitenkin sinnitellä pelkällä rotsilla, laitan vain tarpeeksi lämmintä sen alle, ja vaikka päällekin. Minullahan ei ole kuin kaksi talvitakkia, musta villakangastakki ja tekoturkis. Ja tekoturkista tulee aika harvoin käytettyä. Tarkoitus olisi siis etsiä tänä talvena joku uusi takki. Nyt haluan jotain erilaista. Ei siis ihan tavallisen mallista ja tasaisenväristä välttämättä.

Tuohon Elinin takkiin ole rakastunut ja sen myös ostaisin itsekin jos vain jostai löytäisin (kyllä, olen koittanut sellaista etsiä läpi internetin suuren maailman). Tänäänkin taidan koittaa jatkaa etsintöjä, ihan siis yleisestikin talvitakkia ajatellen, eikä vain tuosta kyseisestä ihanuudesta haaveillen.

Tästä päivästä taitaa tulla yksin pitkä ja tylsä, koska mies lähti duuniin ja tulee vasta myöhään illalla takaisin. Ajattelin siitä syystä ehkä hieman herkutella ja katsoa The ugly truth-elokuvan.

Ei kommentteja: