10/24/2009

Mission failed

Tämän päivän missio epäonnistui ja aika lahjakkaasti vielä. En saanut ostettua neuletta, enkä edes sitä hemmetin kynsilakkaa. Miksikö? No siksi etten osannut päättää ja siksi ettei kukaan voinut kertoa mielipiteitään niitä ehdokkaista :) Olen huomannut, että aina silloin kun olen jostain jutusta epävarma, niin tarvitsisin siihen jonkun toisenkin mielipiteen.

Mutta löysin kuitenkin pari kivaa neuletta ja ajattelin että menen heti ensi viik
on alussa niitä uudelleen kokeilemaan (tänään oli niin kiiruskin). Jos vaikka saisin jonkun sinne vielä mukaanikin.
Tämä kyseinen neule harmaana ja mustana olivat yhdet ihanat löydökset Hennesistä. En vain netistä löytänyt kuin tämän valkoisen version kuvan. Tarkoitus olisi siis testata tuota harmaana ja mustana uudelleen. Neuleella on hintaa 29,95euroa. Ajattelin ostaa neuleen XL-koossa, koska pidän siitä enemmän ison kokoisena. Tuohan on tarkoitettu sellaiseksi normaali paidan pituiseksi ilmeisesti oikeasti. Tosin ei se XL-kokokaan mitenkään hirmu iso ole minulle, peittää juuri ja juuri pepun, mutta on sitten aika leveä. Pitää nyt katsoa minkä koon ottaisi, kunhan pääsen uudelleen sovittelemaan.

Miksi Gina Tricotissa ei ole enää niitä pörröneuleita, joita oli mustana ja valkoisena? Tai siis, tänne meidän Gina Tricotiin niitä ei ole tainnut koskaan tullakaan. Sellaisenkin olisin mielelläni ostanut..

Pitemmittä puheitta, mä hyppään sohvan nurkkaan katsomaan leffaa ja syömään herkkuja. Have a nice saturday evening!!

Ei kommentteja: