10/29/2009

Curls

Joskus toivoisi että voisi keksiä eri tapoja miten muuttaa omaa peilikuvaansa, edes hieman. Tarkoitan nyt esimerkiksi eri juttuja miten voisi hiukset laittaa, eri tapoja miten meikata jne. Ettei aina näyttäisi ihan samalta. Joskus haluaisi kokeilla kiharoita, tähän tyyliin..
Näyttää nimittäin älyttömän kivalta ainakin Olsenin neidillä ja vielä juuri noin laitettuna kuin hänellä. Täytyisi ehkä joskus kokeilla, ihan vain vaikka päiväksi.

Kaipaako kukaan muu joskus edes pientä vaihtelua peilikuvaansa?

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

no siitä vain kokeilemaan! erilaisia kiharoita ja kampauksia, lettejä ym.. ja meikiin nyt saa helposti uutta ilmettä. Kokeile vaikka huulipunaa ja jätä silmämeikki minimaaliksi tai sitten eri värisiä luomivärejä, paksut/ohuet rajaukset... Rajauksenkin voi tehdä vaikka vaihteeksi jollain toisella värillä kuin mustalla tai ruskealla. Esimerkiksi tumman liilalla, harmaalla tai vaikka tummalla sinisellä! Rohkeasti vain kokeilemaan. Ja jos uusi meikki ei miellytä silmää niin siinä on aina se hyvä puoli että sen saa pestyä pois, toisin kuin esim. uutta pilalle mennyttä hiusväriä/leikkausta.

Milka kirjoitti...

Laura: Tarkoitus on kyllä kokeilla, noita kihroita varsinkin. Kunhan tässä joskus olisi aikaa.. :)