4/05/2010

all girls love jewelry

Etelän reissulta ei tarttunut mukaan kuin yksi iso sormus, vaikka kuvittelin löytäväni sieltä mieleisiäni roppakaupalla. Yksihän ei minulle tietenkään riitä, varsinkin kun osa jo omistamistani isoista sormuksista alkaa olla käyttökelvottomia, kun niistä alkaa väri lähteä. Lisää isoja sormuksia siis kaivataan. Missasin sen jc:n käärmesormuksen, jonka olisin halunnut toosi paljon. Samoin sen glitterin kahdensormensormuksen. Tällä hetkellä en oikein tiedä mistä lähtisin kivoja sormuksia etsimään, kenties taas ebaysta. Sieltä vähän vaan hirvittää tilata sormuksia kun koosta ei voi olla ihan satavarma.

Mutta ne hennesin kahdensormen sormukset (hopea ja kultainen myydään samassa) haluaisin vielä. Vai olenko jo taas myöhässä ja niitä ei saa enää mistään. Sen tiedän että meidän kaupungin hennesiin niitä tuskin tulee. Tietääkö muuten joku, että onko kyseiset sormukset hennesin Trend-mallistoa vai ihan tavallista?

P.S. Nuo kuvan sormuksethan ovat tietysti kaikki sellaisia, jotka ottaisin mielläni. Ehkä taidan kuitenkin selata vielä ebayta tänä iltana..

2 kommenttia:

noora kirjoitti...

plääh sait täälläkin päässä yhden tyttösen kuolaamaan uusia sormuksia! ja yksi ärsyttävin asia ''halpis'' sormuksissa on juurikin se kun väri alkaa kulumaan pois.. :/ mullakin taitaa tässä suuntana olla mahdollisesti eBay... ;-)

Lizzie kirjoitti...

noora: niimpä, sen takia sitä joskus miettiikin että pitäisikö seuraavaksi investoida hieman kalliimpaan sotmukseen, joka olisi vaikka aitoa hopeaa, niin säilyisi käyttökelpoisenakin pitempään.