4/16/2010

jeandress

Jo viime kesänä haaveilin farkkumekosta, joka olisi siis farkkupaita mutta ilman hihoja. En enää edes muista mistä sen sain päähäni, mutta vieläkään en ole sellaista mistään löytänyt. Mutta, olenkin ajatellut että eihän se ole homma eikä mikään tehdä se itse. Ostan vain hieman pitemmän vaalean farkkupaidan ja leikkaan hihat irti. Pitäisi vain löytää jostain sopivan mallinen (eli ei liian leveä) paita ja hintakin voisi mielellään olla sellainen, että siitä oikeasti raskisi leikata hihat irti :)
Leikkasin tuosta Topshopin farkkupaidasta hihat pois, että voisin hieman havainnollista kuvallakin mitä tarkoitan (kuva on surkea  paint-tekele, mutta parempaan en nyt kerkeä taiteilemaan).  Tuollaisen siis haluaisin. Täytyy varmaan ensin tsekata jos kirppareilta löytyisi edullista farkkupaitaa. Jos ei, niin sitten se on ostettava ihan uutena, tuollainen vain nyt olisi kesäksi saatava.  


Nyt on mentävä laittamaan kamat kasaan, lähden tänään ystäväni luokse jyväskylään ja olisi kiva keretä siihen bussiin, jolla olen suunnitellut meneväni :) Palataan varmaan taas huomen iltana. Later lovers.

Ei kommentteja: