4/06/2010

silk

Ajattelin että nyt olisi hyvä sauma heittää ne parit etelänreissun ostokset näytille. Niinkuin aiemmin mainitsin, näitä ei ole kuin muutama. Luulin että löytäisin vaikka mitä kivaa ostettavaa, mutta kai minusta on tosiaan tullut niin valikoiva. Aika harvoin tulee nykyään tehtyä heräteostoksiakaan.
Olenkin jo pienen tovin haikaillut silkkipaitojen perään. Zarasta löysin jo muutama kuukausi sitten kivoja paitoja, mutta ainakin niiden paitojen hinnat olivat mielestäni hieman liikaa. Nyt löysin sitten silkkipaitoja kaksin kappalein, molemmat paidat Stradivariuksesta ja sopivan hitaisiakin vielä (25eur/kpl). Eihän nämä siis ihan täysin silkkiä ole, muistaakseni 45% silkkiä, mutta se riittää minulle. Samasta liikkeestä ostin myös armyn vihreä perustopin, mutta en tuntenut tarpeelliseksi kuvata sitä.

Ja sitten viimeisin, mutta ei vähäisin, löytö. Tai no voiko näitä nyt löydöksi sanoa, kun näitä etsinkin. Ei mikään edustavin kuva näistä kengistä, mutta saa nyt kelvata. 
Ihmeen tuurilla siellä oli vielä minun kokoani. Nämä siis Zarasta. Tämmöiset oli ihan ostoslistallakin kesää varten. Niinkuin kuvasta varmaan jo näkee, ne oli kovassa käytössä jo siellä etelässä.

Ainiin, ostinhan pari hajuvettäkin. Ja oli kyllä aikakin jo, vanhat kyllästyttää ja ei niistä kovin paljoa ole enää jäljelläkään.

Nyt saa lörpöttelyt riittää ja mä painun sohvalle rentoutumaan.. tuli nukuttua viime yönä hieman huonosti, niin nyt se sitten  vasta alkaa tuntua.

Later.

Ei kommentteja: