4/26/2010

impress

Vaikka kesä onkin suomessa turhan lyhyt, silti tuntuu että kesäkenkiä haluaisi aina hankkia kauheat määrät. Ei niitä ainakaan liikaa voi olla. Tässä Fridan jalassa näkyvät kengät, jotka tooosi mielelläni ottaisin kesäkenkä kokoelmani jatkoksi.
Olisikohan se tilattava nuo Nellystä. Hintakin on mielestäni suht edullinen, noin 40euroa. Tarvitsisin nyt kyllä jotkut muutkin kengät, lähinnä duunissa käytettäviksi. Saisi olla vähän korkoa, mutta ei paljoa kuitenkaan että jaksaa seisoskella. Harkitsen niitä dinskon kiilakorkonilkkureita peeptoella. Olisi vain kiva testata niitä ensiksi, että millaiselta ne näyttää jalassa. Kunhan nyt ensiksi pääsisi dinskoon asti ;)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

löysin sun blogin auroran kommenttiboksin kautta, nice! ja en voinut olla huomaamatta että sanoit tilanneesi samoja/saman turbaanin ebaysta kun auroralla niin kuka tämä myyjä oli, jenkki vai britti ja miten löydän hänet ? :) kiitooos!

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: Kiva että löysit tänne :) saa tulla toistekin. Niistä turbaaneista.. en nyt ole ihan satavarma että ne on ihan samoja kuin ne auroran tilaamat, mutta aika samalta ne näyttää. Britti sivustolta itse sen tilasin ja sieltä se muistaakseni se myös tulee (ainahan se ei tarkoita että se tulee briteistä vaikka olisi britti ebaysta tilattu) Hyvänä esimerkkinä kahdet tilaamani kiilakorkonilkkurit, jotka tulivat kiinasta vaikka ovat myynnissä britti ebayssa :)

CandyGirl kirjoitti...

Ihailen kyllä, miten jaksat noin hirmuisia korkoja! =) itse en kyllä mitenkään pärjäisi!

Lizzie kirjoitti...

CandyGirl: kauneuden eteen joutuu kärsimään ;) no ei vaan. Ei sille vaan mitään voi kun rakastaa korkeita korkoja :)

CandyGirl kirjoitti...

joo, on itelleki tonne korkeita korkoja eksyny, mutten tajua, en vaan kestä sitä kipua :D mulla on itseasiassa samat seppälän mustat platformit kun sulla! Kaupassa ne tuntui hirveen kivalle jalassa mut sit ku lähin oikeesti niillä menemään niin piti kääntyä takasin kotiin :D

Lizzie kirjoitti...

CandyGirl: ne seppälän platot on vielä maltilliset :)

CandyGirl kirjoitti...

Pakko todeta vielä kerran, että ihailen tuota kykyä! ;P