4/28/2010

never satisfied

Tuntuu että mulla on jatkuvasti nyt sellanen olo, ettei ole mitään kivaa päälle laitettavaa. Tai no, on muutama kiva juttu, mutta ei kukaan halua käyttää samoja vaatteita jatkuvasti :) vaaranahan on sitten kyllästyä niihin lemppari vaatteisiin. Totesin siis vaihteeksi, että tarvitsen jotain uutta, tai itse asiassa aika paljonkin. 

Kun nyt nuo kelitkin lämpenisi niin paljon, että pärjäisi shortseilla ja sandaaleilla niin ei olisi ihan näin paljon ongelmia. Ja itseasiassa moni vaate kaapissani odottaa ompelukoneen käsittelyä ja juuri kun ajattelin että viikonloppuna voisin vihdoin ottaa asiakseni hoitaa ne hommat, niin ei. Äidin ompelukone on rikki ja sen varaan olin laskenut.

Tänään chiptopiaa sellaillessani tajusin mitä multa on uupunut jo pitkään, keskisiniset farkut. Tuollaiset kuin alla olevassa kuvassa. Muistankohan väärin, kun kuvittelen joskus nähneeni suunnilleen tuon väriset farkut Gina tricotissa.
Tulisi nyt edes osa siitä hennesin tilauksesta, en malta odottaa. Muutama juttu on tulossa ebaystakin, mutta niistä lisää sitten kun ne saapuvat perille.

Nyt alan herkuttelemaan kotitekoisella pizzalla ja katson hömppäsarjoja netistä. Later.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Gina Tricotin Silvia(?) -farkkuja taitaa saada tuon sävyisinä eikä niillä hintaakaan ole kuin 19.90!

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: kiitti vinkistä :) täytyykin tsekata kun seuraavan kerran ginaan poikkean.