4/04/2010

from elle part 1

Ostin viime keskiviikkona matkalukemiseksi lentokoneeseen espanjankielisen Elle lehden. Tekstistähän ei nyt ihan kaikkea ymmärrä, mutta jotain kuitenkin. Olenkin enemmän kuvien katselija-tyyppiä :)
Sain lehdestä aika paljonkin inspistä ja ajattelinkin jakaa niitä hieman teidän kanssa. Tämä voisi olla ensimmäinen osa kyseisestä lehdestä saatua inspistä ja toinen osa tulee luonnollisesti sitten myöhemmin.
Yksi kesän jutuistahan ovat kukkajutut, ja joissakin jutuissa kukat menee myös minulle. Lähinnä kai hameet ja mekot ovat sellaisia, joista itse pidän kukkien kera. 
Toinen kesän isoista jutuista on sitten army. Tästä minä pidän jo hieman enemmän kuin kukista. Armytakki on jo hakusessa (se Ginan takki ei muuten ollutkaan päällä niin kiva kuin luulin). Ja tuota kuvan vasemmassa yläkulmassa näkyvää maastokuosista huivia koitin etsiä Mangosta, mutta tuloksetta. Kovasti sellaisen olisin halunnut. Hieman samantyyppinen on jälleen kerran Ginassa, mutta se ei ole sävyltään yhtään niin kivannäköinen. Armyn vihreät shortsit voisi myös olla kiva kesäksi.
Ja sitten yksi minun omista suosikki jutuista kesäksi on kaikki maanläheiset tuotteet. Puiset korut, olkihatut, kangaskengät olkipohjalla jne.
Ja tässä taas näitä ihania koruja. Juuri tuollaisia haluan kesäksi. Tuon tyylisiä muuten oli siellä etelässä suht paljon.

Lopuksi vielä yksi vaate, joka olisi aika kiva kesäksi. Bloyfriend (tai muuten vain hieman isomman kokoinen) beiseri ilman hihoja. Sellaisiahan on voinut bongata jo monista muotinäytöksistä ja sellaisen bongasin myös tästä kyseisestä Ellestä.
Oliko näissä mitään, jotka olisi muidenkin suosikkijuttuja?

Ei kommentteja: