12/18/2009

From sale

Musta tekoturkki on kummitellut mun mielessä jo jonkin aikaa, en vain ole löytänyt sopivan hintaista. Nyt harmittaa kun en silloin pitänyt sitä hennesin mustaa turkisliiviä. Mutta nyt kun tarkemmin ajattelen, niin turkistakki olisikin fiksumpi vaihtoehto kuin pelkkä liivi (vaikka sellaisenkin haluan edelleen).

Löysin hennesin alesta, lastenpuolelta mustan tekoturkin. Tänään vain en sitä kummemmin kerennyt jäädä sovittelemaan, mutta viimeistään sunnuntaina olisi tarkoitus (jos en jaksa huomenna ennen duunia käydä). Toivotaan vain että niitä sitten myös on vielä siellä!

Kuvan turkis ei nyt ole juuri se kyseinen, kun en löytänyt hennesin sivuilta sitä lastenpuolen versiota. Mutta aika samalta se itseasiassa näyttää. Mitäs olette mieltä? Ja tosiaan, turkilla oli hintaa vain 19euroa.

Tämä Elinin turkis näyttää myös tosi samalta kuin se jonka ajattelin hankkia. Ei varmaan ole muuten vaikea arvata kenen tyyliä ihannoin.. olen sen verran useasti viitannut juuri hänellä näkyviin juttuihin. She is just gorgeous!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

joko sulle on tullut ne isabella marant look-a-like kengät? etkös sä tilannut sellaiset ebaysta jo aika kauan sitten? olis kiva nähdä millaset ne on luonnossa on :)

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: Joo, siis on ne tullut jo, aika kauankin aikaa sitten. On myönnettävä etten ole muistanut edes niistä enää postata, vaikka on ollut tarkoitus. Ne oli myös pieni pettymys (eli ovat siis ihan-jees-kengät), niin sekin voi olla syy siihen, miksi en ole niistä vielä mitään laittanut.. mutta koitan tässä lähiaikoina laittaa kuvaa in action :)