12/20/2009

Great catch

Tein tuossa pari päivää sitten kivan löydön Lindexiltä. Oli siellä kyllä muutama muukin kiva juttu, jotka olisin mielelläni kotiuttanut. Mutta, ei vain ollut ENÄÄ kokoja.

Ruutupaita, Lindexin lastenosastolta. Oikeanlaista ja -väristä ruutupaitaahan ole koittanut etsiä jo tovin, siinä onnistumatta. Tämän paidan ole nähnyt ennenkin, mutta en sitä normaalihintaisena viitsinyt ostaa. Nyt kun sain sen 12euron hintaan, päätin sen ostaa.

Toinen juttu jonka meinasin ostaa, oli musta Rolling Stones t-paita. M-koko olisi ollut hyvä, koska haluan sen olevan väljä.. mutta sitten kuitenkin jätin sen ostamatta, kun en osannut päättää että otanko vai en. Ehkä käyn vielä ensi viikolla tsekkaamassa vieläkö se minua siellä odottaa :)

Mustan läpinäkyvän pitkähihaisen (sama jonka olisin halunnut Ginasta jokin aika sitten) olisin ostanut heti, jos vain olisi vielä ollut minun kokoani jäljellä. Valitettavasi L-koko oli pienin. Tosin, ei se välttämättä ihan kauhea olisi vaikka väljä/iso olisikin, mutta itse tykkäisin siitä enemmän hieman tyköistuvampana.

Kävin tänään myös hakemassa sen H&M:n mustan tekoturkistakin kotiin, en vain saanut sitä mielestäni. Siitä lisää ehkä huomenna..


Later lovers.

Ei kommentteja: