12/07/2009

Next investment

Seuraava hankinta voisi vihdoin olla ne tekonahkashortsit. Hennesillä olisi kivat, eikä hintakaan ole hullumpi. 24,95euroa.

Olen tässä käynyt mielessäni kovaa taistelua, että kumman ostaisin, tekonahkahameen vai -shortsit. Nyt kuitenkin olen enemmän kallistunut niiden shortsien suuntaan. Molemmat saisi H&M:stä ja muistaakseni vielä suunnilleen samaan hintaankin. Molempia kun en viitsi hankkia.. ainakaan tähän hätään.

Nään mielessäni jo asuyhdistelmiä noiden varalle. Mustat ohuet sukkikset, tekonahkashortsit ja harmaa toppi. Ehkä vielä musta jakku tarvittaessa kaveriksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu, että tän koko blogin sisältö käsittelee sitä, mitä oon ostanu tai aiot ostaa. Tottakai saa ostaa vaatteita ja hemmotella itseään, mutta ainakin tää blogi tuntuu pyörivän vaan ostomanian ympärillä..Vähän muutakin sisältöä kaipaisin, kun muuten sun tyyli on kiva. Ei pahalla!

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: Kiitti kommentista :) Tottahan se on, ja valitettavaakin, että blogini sisältö on aika pitkälti juuri tuota mainitsemaasi asiaa. Olenkin koittanut miettiä uusia juttuja, mitä voisin rueta tänne tekemään.. saa nähdä mitä keksin :) ja mihin riittää aikaa.