1/08/2010

blog that I like

En olekaan vähään aikaan esitellyt mitään seuraamaani blogia. Tämä seuraava blogi onkin varsin tuore löytö, vasta viime viikolla sinne eksyin. Kyseessä on blogi nimeltään if you seek style. ja sitä kirjoittelee Yhdysvaltalainen nuori nainen.

Keräsin hänen blogistaan muutamia asuja, joista itse pidän.


 
Ja syy miksi kyseisestä blogista pidän, on aika yksinkertainen; hänen tyylinsä muistuttaa paljon omaani. Ja hänen tyylinsä on muutenkin sellainen, josta itse kovasti pidän. Mutta uskon että saatan myös joskus saada pientä inspistäkin sieltä. Inspiraation lähteitä ei voi koskaan olla liikaa. Oliko tämä muille jo  ennestään tuttu blogi?

4 kommenttia:

Sunshe kirjoitti...

Vau, onpas kivannäköinen blogi. Erityisesti tuo ylin kuva on upea. Selailin myös sun vanhoja tekstejä ja sunkin blogi vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Lizzie kirjoitti...

Sunshe: kiitti kohteliaisuudesta :) toivottavasti eksyt tänne toistekin.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että teet löytöjä myös mm.KappAhlista ja Lindexiltä ja informoit myös meitä lukijoita niistä:) Tuntuu, että monessa blogissa ostokset on tehty aina samoista kaupoista.

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: Jatkossa olisi tarkoitus enemmänkin koittaa tehdä ihan sellaisia postauksia, joihin laitan eri liikkeistä bongaamiani kivoja juttuja ja uutuuksia.

Ja tosi kiva kuulla positiivista palautetta, kiitos :)