1/17/2010

broken

Myönnän, unohdin silloin perjantaina laittaa sen lauantaille tarkoitetun postauksen ajastukselle ja lauantaina jäitte siis ilman postausta. Tänäänkään ei ihmeitä tule, koska olen tooosi väsynyt, mutta se johtuu eilisestä juhlimisesta ja sehän on vain omaa syytäni :)

Ja minä kun ajattelin että heikko-olo oli riittävästi tälle päivälle.. tyhjensin laukkuani ja olin viemässä ihanan kirkuvan punaista kynsilakkaani laukusta kaappiin, mutta mitenkäs kävikään..

Okei, ei siinä ihan noinkaan kivasti käynyt. Vaan kynsilakkatörppö tippui suoraan wc:n laattalattiaan ja hajosi, suorastaan räjähti. Siinä sitten pääkivuissani sudin wc:n lattiaa kynsilakanpoistoaineella. Mahtava aamun aloitus. Minua ei niinkään haittaa se punainen läikkä siellä lattiassa, vaan enemmän ärsyttää että menetin ihanan kynsilakkani. On se vain sitten ostettava uusi,koska kyseinen lakka oli yksi lemppareista. Punainen kynsilakkaa nyt vaan näyttää tosi hyvältä..

Nyt taidan majoittua tuonne sohvannurkkaan.. Nähdään taas huomenna, sitten hieman kuvia eiliseltä, ainakin asun muodossa.

Ei kommentteja: