1/11/2010

don't know what to do

Huoh, oli nimittäin niiiiiin stressaava ja duunipäivä. Hommia oli enemmän kuin laki sallii ja varmaan ainakin puolet jäi tekemättä. No mutta, nyt olen himassa ja pitäis unohtaa duunihuolet.. yeah right. Nyt ei irtoa tän ihmeempää postausta tänään. Haluisin kuitenkin teidän mielipiteen erääseen asiaan..

Multa edelleen uupuu ne kivat mustat platform nilkkurit, kun ne LinziShoes:n kengät lähti palautukseen. Eilen sitten piipahdin Seppälässä duuniin mennessäni ja jossakin mielenhäiriössä kannoin tämmöiset himaan.

Mutta nyt, niinkuin monesti muulloinkin, en tiedä pitäisinkö nuo vai en. Nuohan eivät olen ihan niin "karut" platformit kuin mitä olin ajatellut, mutta noilla ainakin jaksaisi kävellä. Olin ajatellut enemmän jotain tähän suuntaan..

Ostin nuo Seppälän kengät lähinnä siis sen takia, että maksoivat vain 20 euroa ja en silloin kerennyt niitä sovittelemaan sen kummemmin. Tavallaan tykkään niistä, mutta jotenkin.. ne näyttää hieman tylsiltä/pliisuilta. Ainakin jos vertaa noihin yläpuolella näkyviin Nellyn platoihin. Vai mitä olette mieltä?

4 kommenttia:

Lola kirjoitti...

Itse pidän enemmän noista Seppälän kengistä, sillä en pidä yhtään Nellyn kenkien kuviosta nilkan kohdalla. Tosin jos Nellyn kengät olisivat mustat/ niitein koristellut ottaisin ne, sillä mitä paksumpi plato = sitä parempi! :)

Oliko muuten kaikki muutkin tuon malliston kengät tarjouksessa Seppälässä? :)

Lizzie kirjoitti...

Lola: Yepp, samaa mieltä tosta; mitä paksumpi plato,sen parempi. Itekään en tykkää siitä nellyn nilkkureiden koristeesta, olinkin ajatellut että jos sen saisi jotenkin irti(?). Anyways, ei noissa nellyn kengissä olisi ollut enää mun kokoanikaan. Mun mielestä seppälässä tuntu olevan melkeen kaikki kengät jossain alessa.. not sure.

Anna kirjoitti...

Mulla on kans noi seppälän kengät :DD

Little M kirjoitti...

Musta myös Seppälän kengät näyttää paremmilta :)