1/18/2010

Saturday night fever

Lauantaina oli sisarus- ja kaveriporukan kesken pienet synttäribileet. Vuokrattiin pieni tila juhlia varten ja sitten myöhemmin suunnattiin baariin. Kuvia tuli otettua aika paljon, mutta valitettavasti aika suuri osa ei ole julkaisukelpoisia.

Mutta tarkoitus olikin esitellä minun illan asuni, joka ei tosin ole mitenkään kummoinen. Podin kamalaa vaatekriisiä kyseisen illan vuoksi koko viikon. Mutta sitten tyydyinkin oman vaatekaappini antimiin, en viitsinyt turhaan ostaa mitään uutta jolle ei sitten välttämättä tulisi jälkeen päin mitään käyttöä.
Hennesin jakku ja pitsitoppi, sekä indiskan trikoohame (oikeasti korkeavyötöröinen, mutta taitoin sen minariksi). Päätin sitten pitää ne Seppälän nilkkurit ja ne toimikin sitten ihan hyvin tuossa asussa

4 kommenttia:

Lola kirjoitti...

Hih, ihmettelin myös tässä viikonloppuna kuinka jalkani näyttävät ihan hirveiltä pölkyiltä, mutta laitoin sen lopulta löysin kengänvarsin piikkiin :)Pölkkyjalkailluusiota siis liikkeellä ;)

Lizzie kirjoitti...

Lola: Heh :) mä taas tein itse just äsken sellasen huomion, että toi varjo tuossa jalkojen vieressä taitaa myös vaikuttaa asiaan. Mutta noh, ei se nyt ole niin vakavaa :)

Tiki kirjoitti...

mulla on itsellä noi samat seppälän nilkkurit , ne on ihanat , ja plussaa tietty , että ne on mukavat jalassa :D
trashionbytiki.blogspot.com

Lizzie kirjoitti...

Tiki: Jep, ne on kiva ja hyvät jalassakin. Niitit vain olisivat voineet olla ennemmin hopean väriset tai kokonaan ilman niittejä :)