1/25/2010

boyfriend blazer

Minulta uupuu edelleen se boyfriend bleiseri, jonka perään olen valitellut jo moneen otteeseen. Ja koska olen vaativa, minulle ei yksi riittäisi, vaan haluan sen kolmessa eri värissä. Beige, harmaa ja musta, kiitos! Mutta mistä ne löytäisin ja vieläpä johtuu hintaan. En haluaisi välttämättä ihan viittäkymppiä yhdestä jakusta maksaa. Että vinkata saa, jos tietää mistä voisin tuollaisia bongata. Ajattelin käväistä viikonloppuna (kun on vapaata) muutamalla kirpparilla, jospa sieltä onnistuisin löytämään edes yhden. En ole mikään pessimisti, mutta olen aika varma että en löydä kirpparilta yhtään mitään, varsinkaan sitä jakkua.

Kuvan jakku, ja asu muutenkin, näyttää tosi hyvältä. Miksi sen jakun löytäminen muka on niin vaikeaa? Tuntuu että niitähän on kirpparitkin pullollaan..

6 kommenttia:

mirella kirjoitti...

Niin niitä onkin, mut ne näyttää aika rupusilta siellä mytyssä ollessaan ja sun pitää kokeilla päälle ennen kuin voit vasta sanoa, onko se kiva. Silleen löysin omanikin ihan kokeilemalla, vaikka aluksi olin ihan epävarma. Lopulta jakku näyttikin ihan tosi kivalta.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Mulla on kanssa haaveissa kiva bleiseri 4 värissä (sun värien lisäksi vielä valkea) ja löysin nyt h&m:ltä boyfriend mallisen jakun mustana ja harmaana ja maksaa vain 19,90e. Käy tarkastamassa! Se on ihan uusi malli ja vasta tullut kauppoihin.

Ninnu

Lizzie kirjoitti...

mirella: totta, täytyy pitää mieli avoimena kun menee sitä ettimään :) ja testailla vaikka ihan kaikkia.

anonyymi: Vitsit, kiitti paljon vinkistä! Ei kai ne vaan ollu divided-mallistoa.. kun täällä meidän rupumyymälässä ei sitä osastoa ole. Noo, toivottavasti ne oli ihan sitä tavan H&M-mallistoa, niin voisin ehkä hyväl tuuril löytääkin ne :) käyn ainakin huomenna tsekkaamassa.

Anonyymi kirjoitti...

Hennesillä oli mustia ja harmaita boyfriend-bleisereitä Divided-puolella, 19.90 kappale. Ei paha hinta! Mut kirppiksiltä löytyy kyllä kans hyvin, itse olen ostanut kaksi..puuterinvärinen edelleen hakusessa :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä etin kans ihan tuskissani syksyllä täydellistä bleiseriä itelleni, kolusin kaikki kirpparit ja kaupat läpi eikä mistään.. sitten kun luovutin ja suorin kirpparille muuten vain niin löysin kolme täydellistä bleiseriä.. :D tarinan opetus, älä etsi liikaa.. :)

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: No voi höh, arvasin et ne on just sitä divided -puolen kamaa. Miten mä nyt sit ne itelleni saan.. :/ this is just my luck! Kiitti sulle kuitenkin hirmusesti <3

Anonyymi: heh :) toi on siis niin totta. jos etit liikaa, et varmasti sitä löydä. pätee melkeen joka asiaan, jopa miehiin ;) (onneks ei kuitenkaa ite enää sitä tarvitse ettiä).