1/01/2010

More than happy

Eilinen ilta meni mukavasti ja rauhallisesti suurimmilta osin himasssa miehen kanssa. Duunista päästyäni lähdettiin sisarusporukalla raflailemaan (enkä taaskaan kerennyt ottamaan asusta kuvaa). Sitten himaan makuunin kautta ja leffailemaan. Käytiin tietysti miehen kanssa tsekkaamassa kaupungin ilotulitukset.

Mutta nyt siihen hommaan, joka on joutunut odottamaan jo liian kauan, eli ne ale-ostokset.

Ensimmäisenä Lindeziltä ostettu (jo kerran asukuvassakin näkynyt) Rolling Stones t-paita. Paidalla hintaa vajaa 10euroa.

Toinen Lindexiltä ostettu juttu, kaksipuoleiset sukkikset. Nämä on nyt sitten samatyyliset kuin ne American Apparelin samaiset, joista höpötin aiemmin. Sukkiksille jäi noin reilu 6euroa hintaa.

Sitten Gina Tricotin ostokset. Musta kulutettu farkkupaita oli ihan puhtaasti heräteostos. Muistin kuinka paljon tykkäilen samaisesta liikkeestä ostetusta vaaleasta farkkupaidasta.. en sitten malttanut olla ostamatta tuota mustaa versiota, kun oli vielä alennuksessakin. Sitten, ehkä paras löytö näistä; musta läpinäkyvä paita. Tuotahan havittelin ja kauan. Nyt kun löysin sen alennuksesta ja vieläpä omaa kokoani, niin se lähti automaattisesti kotiin. Farkkupaidalle taisi jäädä hintaa reilu 12euroa ja toiselle noin 7euroa.

Olen kyllä hurjan tyytyväinen kaikkiin ale-löytöihini, vaikka niitä ei loppujen lopuksi mitenkään kauheasti olekaan. Mutta täytyy kyllä myöntää että tämä on suorastaan ihme miten monta juttua löysin, yleensä kun en löydä aleista mitään.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kävis mullekin noi ale ostokset! :) toi farkkupaita ei oo edes mikään huono heräteostos, mutta on kurjaa jos lähtee kaupasta ulos säkillinen alehintaisia rättejä mukanaan kun on muka niin halpaa :D

nimim. en koskaan oo niin tehny :D

Lizzie kirjoitti...

Mulle ois kyllä kelvannut säkillinenkin, mutta kun en oikein löytänyt muuta mieleistä :/

Ronja kirjoitti...

mäkin ostin ton Rolling Stones paidan, mutta silloin oli vähän kiirettä ja joudun maksamaan 20 euroo... nyt harmittaa vähän, mutta se oli puhdasta rakkautta

Lizzie kirjoitti...

Ronja: jep, sitä se on täälläkin :)