1/26/2010

I can feel it coming

Pitkästä aikaa.. asiaa kengistä. Mulle on muodostunut joku ihmeen pakkomielle näistä kengistä

Ja tuntuu, että enää en voi vastustaa kiusausta ja olla ostamatta näitä. Kiilakorollisia nilkkureitahan olen etsinyt jo pitmmän aikaa, mutta en ole mieleisiä oikein löytänyt. Nämä on mielestäni aika sirot kiilakorkokengiksi. Nyt reippaasti viikonpäivät noiden kuvia katsellessani, näen ne melkein jo jalassani. Vaikka kevättä kohti mennään, niin kyllä tässä vielä riittää sellaisia päiviä, jolloin voisin noilla tepastella.


Nyt rehellisiä mielipiteitä.. ostaakko vai eikö ostaa?

P.S. Myyn ne Isabel Marant-tyyliset niittisaapikkaat. Jos jotain kiinnostaa ostaa ne, niin ilmoitusta tänne ja pikaisesti :) koko 36.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minkä merkkiset nämä kengät ovat ja mistä niitä saa? ;)

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: Ne on Zarasta :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon enemmän ku innokas ostamaan ne kengät! Justiin mun kokoa vielä enkä uskalla tilata ebaysta tai ulkomailta muutenkaan, niin tää olis ehkä täydellinen diili..

Voisin ehkä kuolla noiden kenkien puolesta.

Jos haluat myydä ne mulle niin pistä viestiä mun sähköpostiin Annukka.Kitinoja@wippies.fi :)

Lizzie kirjoitti...

Anonyymi: Laitoin sulle sähköpostia :)

mirella kirjoitti...

Minäkin oon katsellut näitä Zaran nilkkureita vähän sillä silmällä. Paljonko noi muuten maksaa? En ehkä silti raaski ostaa taas uusia kenkiä, kun just tänäänki tuli asokselta kahdet söpöläiset...

Lizzie kirjoitti...

mirella: en nyt muista ihan sitä tarkkaa hintaa.. :/ mutta onhan niillä aika kivasti hintaa. Tosin, nyt kun myyn ne Isabel Marant-tyyliset pois, niin saan luvankin (luvan siis itseltäni) ostaa uudet tilalle ;)

Laura kirjoitti...

Onks noi vielä myynnissä? Kattelin noita samoja joulukuussa tallinnassa ja oli ainakin silloin jo siellä alessa. Mut siis jos niitä löytyy vielä niin voisin itekin käydä ostamassa. :)

Lizzie kirjoitti...

Laura: Aleissa niitä on kuulemma ollut joissakin paikoissa.. ainakin vielä joku aika sitten. Onneksi kerkesin napata omani ;)